Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-14 of 14 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017-01-10
Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Душенок, Дмитро Костянтинович
;
Перцевой, Микола Федорович
;
Обозна, Маргарита Василівна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Колесник, Аліна Олексіївна
;
Усатюк, Світлана Іванівна
;
Бідюк, Дмитро Олегович
2021
Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Шульга, Оксана Сергіївна
;
Гурський, Петро Васильович
2023
Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Ладика, Віктор Іванович
;
Сметанська, Ірина Миколаївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
2015
Технології харчових виробництв
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Трощій, Тетяна Володимирівна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Discover
Author
6
Камсуліна, Наталія Валеріївна
5
Гурський, Петро Васильович
5
Дроменко, Олена Борисівна
5
Котляр, Олег Володимирович
5
Мельник, Оксана Юріївна
3
Боковець, Сергій Петрович
3
Борисова, Аліна Олексіївна
3
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
3
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
3
Діхтярь, Альона Миколаївна
.
next >
Subject
2
желатин
2
кисломолочний сир
2
ксантан
2
піноутворення
2
рибні паштети
1
absorption band
1
flour
1
gelatin
1
IR spectroscopy
1
transglutaminase
.
next >
Date issued
4
2020
3
2021
2
2017
2
2018
1
2015
1
2019
1
2023
Has File(s)
14
true