Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20059
Title: Технології харчових виробництв
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Трощій, Тетяна Володимирівна
Омельченко, Світлана Борисівна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Keywords: тематика курсових проектів;закріплення знань;набуття навичок
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Перцевой Ф. В., Трощий Т. В., Омельченко С. Б., Плотнікова Р. В. Технології харчових виробництв: метод. вказівки та тематика курсов. проектів для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти бакалавр денної та заочної форми навчання; Харківський держ. ун-т харчуваня та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 23 с.
Abstract: Виконання курсового проекту має за мету сформувати компетентності проведення наукового дослідження, розвинути у них уміння творчої самостійної роботи, оволодіння загальнонауковими і спеціальними методами сучасних наукових досліджень, поглибленим вивченням будь-якого питання, теми навчальної дисципліни.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20059
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnolohiyi_kharchovykh_vyrobnytstv_MV_2015.pdf499.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.