Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20059
Title: | Технології харчових виробництв |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Трощій, Тетяна Володимирівна Омельченко, Світлана Борисівна Плотнікова, Раїса Валеріївна |
Keywords: | тематика курсових проектів;закріплення знань;набуття навичок |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Перцевой Ф. В., Трощий Т. В., Омельченко С. Б., Плотнікова Р. В. Технології харчових виробництв: метод. вказівки та тематика курсов. проектів для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти бакалавр денної та заочної форми навчання; Харківський держ. ун-т харчуваня та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 23 с. |
Abstract: | Виконання курсового проекту має за мету сформувати компетентності проведення наукового дослідження, розвинути у них уміння творчої самостійної роботи, оволодіння загальнонауковими і спеціальними методами сучасних наукових досліджень, поглибленим вивченням будь-якого питання, теми навчальної дисципліни. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20059 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohiyi_kharchovykh_vyrobnytstv_MV_2015.pdf | 499.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.