Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 120 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-05-19Нові гомогенізовані оздоровчі сиркові вироби, збагачені каротиноїдами БАДПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Глубокий, Д. О.
2014-05-22Нове покоління хлорофіловмісних рослинних дрібнодисперсних добавокПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Коробець, Н. В.
2011-05-19Інноваційні технології плодово-ягідного морозива для оздоровчого харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Берестова, А. А.
2014-05-22Вивчення процесів механохімії під час розробки безвідхідної кріогенної технології дрібнодисперсних заморожених добавок із цитрусовихПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.
2014-05-22Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАРПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2014-05-22Кріогенне шокове заморожування ягід та дрібнодисперсне пюре із нихПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Кіпенко, Г. В.
2021Формування та досвід застосування кластерного підходу для досягнення високих програмних результатів навчання студентівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2020Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Бессараб, О. С.
2020Нанотехнологія переробки білка і целюлози пшеничних висівок до вільних амінокислот і моноцукрів із використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Лосєва, С. М.
2020Розробка нового покоління бісквітів для здорового харчування, збагачених натуральними плодоовочевими добавками з високим вмістом БАРПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.,; Балабай, К. С.; Кумонок, І. С.