Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 112 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатинуКондрашина, Лідія Анатоліївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковець, Сергій Петрович
2015Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуляТоколов, Юрій Іванович; Гурський, Петро Васильович; Богомолов, Олексій Васильович; Домніч, Микола Іванович
2020Особливості технології нового батончика шоколадногоБоковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна
2020Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютаміназиПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталія Віталіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Омельченко, Світлана Борисівна
2018Харчові технології. Практичний курсПерцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Ботштейн, Белла Борисівна; Черемська, Т. В.; Журавльов, Сергій Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Федак, Наталія Василівна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Болгова, Н. В.
2020-01-10Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Мазуренко, Игорь Константинович; Борисова, Аліна Олексіївна; Мануєнкова, Олена Олегівна; Пасько, Ольга Володимирівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Котляр, Олег Володимирович
2020-01-10Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоГурський, Петро Васильович; Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Борисова, Аліна Олексіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Симакова, Інна Володимирівна
2020-01-10Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоГурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Симакова, Інна Володимирівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Борисова, Аліна Олексіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна
2020-01-10Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоПерцевой, Федір Всеволодович; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Борисова, Аліна Олексіївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Шильман, Лев Залманович
2020-01-10Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Мазуренко, Игорь Константинович; Пасько, Ольга Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Ярмош, Тетяна Анатоліївна