Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 60871-60880 of 60903 (Search time: 0.034 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Перспективи використання шроту та борошна волоського горіха в технології вівсяного печиваШидакова-Каменюка, О. Г.; Ніколенко, Г. П.
2024Підвищення харчової цінності рахат-лукуму шляхом використання рослинної сировиниЗагорулько, А. М.; Бабаєв, С. О.
2024Штучні підсолоджувачі: досвід і перспективи використання в харчових технологіяхЄвлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Мануєнков, Д. О.
2024Гарбузовий мармелад як складова сезонного меню ресторануСилка, І. М.; Кибиш, О.; Шепелєва, О.
2024Вплив кольору харчових продуктів на вибір споживачаШутюк, В. В.; Клещук, О. О.
2024Шляхи підвищення харчової цінності капкейківКасабова, К. Р.; Калюжна, Ю. С.
2023Розробка інноваційної технології порошкоподібних білкових напоїв для відновлення сил в екстремальних умовах із застосуванням як інновації методів глибокої переробки рослинної сировини під час отримання збагачуючих добавок для підприємств харчового бізнесуПогарська, В. В.; Кульбачний, Сергій Михайлович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2024Особливості використання м’яса кролів у рамках розробки бізнес-плану спеціалізованого цеху з їх переробкиГринченко, Н. Г.; Глущенко, А. В.
2024Дослідження властивостей морквяного й гарбузового порошків із метою їх використання в технології імбирного печиваЛапицька, Н. В.; Дубина, О. А.
2024Перспективи використання порошку плодів шипшини в технології борошняних кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Анедченко, С. А.; Білаш, Б. Г.