Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61904
Title: Підвищення харчової цінності рахат-лукуму шляхом використання рослинної сировини
Authors: Загорулько, А. М.
Бабаєв, С. О.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Загорулько А. М., Бабаєв С. О. Підвищення харчової цінності рахат-лукуму шляхом використання рослинної сировини. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 117
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61904
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_118-118.pdf107.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.