Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 60841-60850 of 60908 (Search time: 0.034 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Перспективи виробництва аналогів м’ясопродуктівГринченко, Н. Г.; Янчева, М. О.; Стасенко, В. А.
2024Розробка проєкту технології крему вершкового оздоблювальногоКотляр, О. В.; Хуторна, С. Р.
2024Нові тренди в технологіях заморожування плодів і овочівШутюк, В. В.; Чорненький, В. В.
2024Аспект удосконалення овочевої аюрведичної запіканкиНєміріч, О. В.; Польовик, В. В.; Тимощук, С. Р.
2024Хліб пшеничний із підвищеним вмістом білкаСтепанькова, Г. В.; Троцко, Г. К.
2024Feasibility of using oil seeds in ciabatta technologyHryshchenko, А.; Syomak, Yu.
2024Удосконалення технології мармеладу фруктового з використанням збагачувальної сировиниКасабова, К. Р.; Решетняк, Владислав Вікторович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2023Розробка інноваційної технології кисломолочних сиркових десертів оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації добавок із антоціанвмісної сировини для підприємств харчового бізнесуЮр’єва, О. О.; Свідло, Анастасія Романівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2023Розробка інноваційної технології високовітамінних купажованих соків оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації методів глибокої переробки під час отримання збагачуючих плодоовочевих добавок для підприємств харчового бізнесуПогарський, О. С.; Уваров, Даніїло Дмитрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2024Технологія хліба пшеничного оздоровчого призначення з використанням псиліумуСтепанькова, Г. В.; Судак, Ганна Іванівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів