Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61863
Title: Розробка проєкту технології крему вершкового оздоблювального
Authors: Хуторна, С. Р.
metadata.dc.contributor.advisor: Котляр, О. В.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Хуторна С. Р. Розробка проєкту технології крему вершкового оздоблювального. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. О. В. Котляр. Харків: ДБТУ, 2024. С. 102
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61863
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_103-103.pdf106.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.