Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 56951-56960 of 60177 (Search time: 0.029 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Використання уміші «КrioMeat» СК 003 у складі м'ясних заморожених напівфабрикатівЖелєва, Т. С.; Большакова, В. А.; Янчева, М. О.
2023Зміни та перерозподіл структурних груп у тісті та хлібі з вівсяними висівками та фосфоліпідамиШевченко, А. О.; Літвинчук, С. І.
2023Використання нативних та модифікованих крохмалів в технології соусів термостабільнихЯнушкевич, О. М.; Гринченко, Н. Г.
2023Композиції з пряно-ароматичної сировини у технології десертів і напоївВітряк, О. П.; Ткаченко, Л. В.
2023Фізико-хімічні властивості шротів з ядер волоського горіха і кунжутуКравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.
2023Обгрунтування доцільності збагачення йогурту томатним шротомЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.
2023Контроль якості води –запорука безпечності харчових продуктівГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.
2023Вплив застосування живильних середовищ на вологоутримуючу здатність пророщеного вівсаДубівко, А. С.; Пащенко, Б. С.
2023Рекомендації щодо здорового харчування та повноцінного способу здорового життяСімакова, О. О.; Орел, А. С.; Лабойко, В. О.
2023Характеристика сортів нуту за комплексом господарсько-цінних ознакГончар, М. В.; Панцирева, Г. В.