Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 13 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначенняСвідло, Карина Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
2020-09-15Управління якістю в забезпеченні конкурентоспроможності аграрної продукціїБілоусько, Т.Ю.; Шовкун, Л.В.
2019Якість послуг як індикатор конкурентоспроможності підприємств транспортної галузі регіонуОмельчук, К. С.
2019-09-15Правові засади менеджменту якості та безпеки використання сільськогосподарської сировини і продуктів харчування в Україні в процесі євроінтеграціїБілоусько, Т.Ю.; Шовкун, Л.В.; Білоусько, Р.С.
2022Забезпечення якості та безпечності м’ясної продукції як основний фактор підвищення її конкурентоспроможності на європейських ринкахБольшакова, В.А.; Гончаренко, В.М.; Іванісенко, І.О.
2020Удосконалення системи управління ефективністю виробництва продукції рослинництваОрел, Володимир Миколайович; Носова, Валерія Андріївна; Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту
2022Удосконалення управління конкурентоспроможністю продукції аграрного підприємства при вирощуванні озимої пшениціПодольська, О. В.; Новікова, Кристина Русланівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2020Підвищення якості й ефективності використання трудоресурсного потенціалу підприємств галузі туризму на засадах мотивації та стимулювання працівниківРоманюк, І.А.
2021Improving the quality control of agricultural products as a component of its quality managementLyubymova, N. A.; Pusik, V. K.; Pusik, L. M.; Lioubimova, A. V.
2019Последовательный контроль сельскохозяйственной продукцииПузик, В. К.; Пузик, Л. М.; Любимова, Н. А.