Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 51 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Способи підвищення енергоефективності процесу сушіння насіннєвого зернаПазюк, Вадим Михайлович
2020-05-20Експериментальне дослідження впливу різних видів коптильної деревини на якість скумбрії гарячого копченняПопова, В. О.; Сиромятникова, Н. А.; Васильєва, Ю. О.; Леппа, А. Л.
2020-05-20Ідентифікація м’яса забійних тварин за експресними методикамиБогатко, Н. М.
2021-05-25Застосування комплексної системи державного ризик-орієнтованого контролю м’яса забійних тварин на потужностях з виробництва та обігу за виявлення хімічних небезпечних чинниківБогатко, Надія Михайлівна
2020-09-17Управління пивоварною якістю ячменю в Україні: досвід світових компанійУльянченко, О.В.; Кузіна, В.Ю.
2020-09-19Роль стейкхолдерів в управлінні якістю діяльності організації (на прикладі закладу охорони здоров’я)Бєлобородова, М.В.; Олійник, Т.І.
2020-09-15Управління якістю в забезпеченні конкурентоспроможності аграрної продукціїБілоусько, Т.Ю.; Шовкун, Л.В.
2020Теоретичні основи формування інтегрованої системи менеджменту на агропромислових підприємствахРезнік, Надія Петрівна; Сиза, Наталія
2020-09-20Якість фінансової звітності як об’єкт аудитуКочин, Т.М.
2020-11-15Жирнокислотний склад м’яса забійних тварин за оброблення мийно-дезінфікуючими засобамиБогатко, Н. М.