Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 51-60 of 2295 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продуктіОбозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Дьяков, Олександ Георгійович
2014Маркетингові дослідження щодо підвищення ефективності просування на вітчизняний ринок нових функціональних продуктівМихайлов, Валерій Михайлович; Чуйко, Марина Миколаївна; Чуйко, Андрій Миколайович,
2014Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинціЛюбенко, Галина Дмитрівна; Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Дьяков, Олександр Георгійович
2014Дослідження умов вилучення спирто- та водорозчинних речовин із культивованих грибівЧерно, Наталія Кирилівна; Озоліна, Софія Олександрівна; Нікітіна, Олександра Валеріївна
2014Якісні показники зелені петрушки під час зберігання з використанням гідрогелю та антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна
2014Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктахТоряник, Олександр Іванович; Дьяков, Олександр Георгійович; Воронцова, Жанна Вадимівна
2014Використання ферментативного каталізу під час виробництва соку з чорниціХомич, Галина Панасівна
2014Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторівСердюк, Марина Єгорівна; Байбєрова, Світлана Сергіївна
2014Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначенняСвідло, Карина Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
2014Обертання молекул води як рух сферичного маятника в неоднорідному полі силМалафаєв, Микола Тимофійович