Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-17 of 17 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2008-08-11
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Трощій, Тетяна Володимирівна
;
Крапивницька, Ірина Олексіївна
;
Димитриєвич, Любов Радівна
;
Перцевой, Микола Федорович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
2008-07-25
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Трощій, Тетяна Володимирівна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Крапивницька, Ірина Олексіївна
;
Димитриєвич, Любов Радівна
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Перцевой, Микола Федорович
2008-08-11
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Димитриєвич, Любов Радівна
;
Савгіра, Юрій Олексійович
;
Чуйко, Людмила Олексіївна
;
Крапивницька, Ірина Олексіївна
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Перцевой, Микола Федорович
2008-08-26
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Димитриєвич, Любов Радівна
;
Прасол, Дмитро Юрієвич
;
Крапивницька, Ірина Олексіївна
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Перцевой, Микола Федорович
2008
Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2009-03-10
Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Перцевий, Микола Федорович
;
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
;
Крапивницька, Ірина Олексіївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Пузік, Людмила Михайлівна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Полевич, Віталій Вадимович
;
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Рубіна, Вікторія Вікторівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
2006
Технологія продукції харчових виробництв
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Тіщенко, Леонід Миколайович
Discover
Author
15
Бідюк, Дмитро Олегович
10
Крапивницька, Ірина Олексіївна
9
Перцевой, Микола Федорович
9
Перцевой, Федір Всеволодович
7
Димитриєвич, Любов Радівна
7
Перцевий, Федір Всеволодович
7
Савгіра, Юрій Олексійович
6
Колеснікова, Марина Борисівна
6
Перцевий, Микола Федорович
5
Гринченко, Ольга Олексіївна
.
next >
Subject
1
aspic formation
1
assimilation protein
1
biological value
1
ion exchange
1
term stability protein
1
water to keep ability protein
1
биологическая ценность
1
біологічна цінність
1
влагоудерживающая способность белка
1
волого- утримуюча здатність білка
.
next >
Date issued
15
2008
1
2006
1
2009
Has File(s)
17
true