Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Особливості технології нового батончика шоколадного
Боковець, Сергій Петрович
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
2020-01-10
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Гурський, Петро Васильович
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Симакова, Інна Володимирівна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
2020-01-10
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Шильман, Лев Залманович
2020-01-10
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Шильман, Лев Залманович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
2020-01-10
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Шильман, Лев Залманович
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
2021
Загальні технології харчової промисловості. Частина 2
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Боковець, Сергій Петрович
Discover
Author
5
Гурський, Петро Васильович
4
Борисова, Аліна Олексіївна
4
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
4
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
3
Дроменко, Олена Борисівна
3
Камсуліна, Наталія Валеріївна
3
Шильман, Лев Залманович
2
Боковець, Сергій Петрович
2
Мельник, Оксана Юріївна
1
Гринченко, Наталія Геннадіївна
.
next >
Subject
1
chocolate bar
1
honey
1
nutritional and biological value
1
sesame powder
1
technology improvement
1
батончик шоколадний
1
борошно
1
етиловий спирт
1
заморожування
1
консерви
.
next >
Date issued
5
2020
1
2021