Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Інноваційна технологія замороженого дрібнодисперсного пюре із ягід журавлиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2014-05-22Безвідхідна технологія кріогенного швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід журавлиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Стоєв, С. С.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М.
2011-05-19Використання кріомеханічних методів модифікації для покращення драглеутворюючих властивостей під час переробки журавлини в наноструктуроване пюреПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2011-05-19Нанотехнологія переробки журавлини та отримання добавок у вигляді замороженого пюре з принципово новими характеристикамиПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2012Розробка нанотехнологій плодово-ягідних наповнюв ачів у формі пюре – основ для купажних соківПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дібрівська, Н. В.; Павлішин, М. Л.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2012Вплив кріогенного шокового заморожування та процесів кріомеханодеструкції на біополімери ягід журавлиниПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2012Кріогенне шокове заморожування журавлиниПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.