Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси у хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнанняПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2021Нове слово в технології ресторанної оздоровчої продукції із каротиновмісних овочів із використанням сучасного обладнанняПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.; Максимова, Н. П.
2021Розробка нанотехнології білкових добавок із нуту в легкозасвоюваній формі – основи для оздоровчих продуктівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2021Технологія кріозаморожених хлорофіловмісних овочів із рекордним вмістом хлорофілівПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2021Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошнаПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.
2021Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції з нихПавлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Ніколенко, А. М.; Лосєва, С. М.