Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5290
Назва: | Технологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використанням принципів ЗТП-сушіння |
Автори: | Погожих, М. І. Пак, А. О. Пак, А. В. Жеребкін, М. В. |
Ключові слова: | ЗТП-сушіння;каші;обладнання |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Погожих М. І., Пак А. О., Пак А. В., Жеребкін М. В. Технологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використанням принципів ЗТП-сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 138-145. |
Короткий огляд (реферат): | На основі технологічної схеми виробництва варено-сушених круп і бобових розроблено технологію виробництва швидковідновлюваних каш. Розроблено установку для гідротермічної обробки круп із використанням принципів ЗТП-сушіння. The process flowsheet of production of quick-cooking kasha are developed based on process flowsheet of production of boiled and dried grains and fabaceous. Equipment for hydrothermal processing of grains with application of principles of mixed heat transfer drying was developed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5290 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_21.pdf | 213.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.