Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5289
Title: Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратів
Authors: Маяк, В. І.
Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Лихобаба, О. В.
Keywords: високоякісні пастоподібні концентрати напоїв;плодоовочева сировина;напої
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Маяк В. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Лихобаба О. В. Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 133-138.
Abstract: Запропоновано послідовність розробки нового ресурсозберігаючого способу виробництва високоякісних пастоподібних концентратів напоїв і знайдено раціональне значення середнього розміру твердих часток пастоподібних концентратів, що виробляються з плодоовочевої сировини.
We propose a sequence of developing a new resource-saving way of producing high-quality paste concentrates drinks and found a rational value of the averageparticle size paste concentrates made from the fruit and vegetable raw materials.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5289
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_20.pdf187.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.