Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8690
Назва: Розробка інноваційних продуктів та сервісу
Автори: Одарченко, Андрій Миколайович
Соколова, Євгенія Борисівна
Абабова, Аліна Геннадіївна
Піддубний, Василь Вікторович
Ключові слова: інноваційні продукти;сервіс
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Розробка інноваційних продуктів та сервісу : опорний конспект лекцій / укладачі: А. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова, В. В. Піддубний. Х.: ХДУХТ, 2018. 114 с.
Короткий огляд (реферат): Опорний конспект лекцій розроблено з метою опанування теоретичних знань у сфері розробки інноваційних продуктів і сервісу. При вивченні дисципліни студенти повинні оволодіти необхідним рівнем компетентності, що дозволить їм приймати обґрунтовані рішення в різних сферах діяльності, пов’язаних з питаннями інновацій, розробки інноваційних продуктів і сервісу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8690
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Opornij_konsp_lekcij_Rozr_ka_innovac_prod_ta_servisu_2018.pdf1.91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.