Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8690
Назва: | Розробка інноваційних продуктів та сервісу |
Автори: | Одарченко, Андрій Миколайович Соколова, Євгенія Борисівна Абабова, Аліна Геннадіївна Піддубний, Василь Вікторович |
Ключові слова: | інноваційні продукти;сервіс |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Розробка інноваційних продуктів та сервісу : опорний конспект лекцій / укладачі: А. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова, В. В. Піддубний. Х.: ХДУХТ, 2018. 114 с. |
Короткий огляд (реферат): | Опорний конспект лекцій розроблено з метою опанування теоретичних знань у сфері розробки інноваційних продуктів і сервісу. При вивченні дисципліни студенти повинні оволодіти необхідним рівнем компетентності, що дозволить їм приймати обґрунтовані рішення в різних сферах діяльності, пов’язаних з питаннями інновацій, розробки інноваційних продуктів і сервісу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8690 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Opornij_konsp_lekcij_Rozr_ka_innovac_prod_ta_servisu_2018.pdf | 1.91 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.