Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8690
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorСоколова, Євгенія Борисівна-
dc.contributor.authorАбабова, Аліна Геннадіївна-
dc.contributor.authorПіддубний, Василь Вікторович-
dc.date.accessioned2022-10-13T20:55:55Z-
dc.date.available2022-10-13T20:55:55Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationРозробка інноваційних продуктів та сервісу : опорний конспект лекцій / укладачі: А. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова, В. В. Піддубний. Х.: ХДУХТ, 2018. 114 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8690-
dc.description.abstractОпорний конспект лекцій розроблено з метою опанування теоретичних знань у сфері розробки інноваційних продуктів і сервісу. При вивченні дисципліни студенти повинні оволодіти необхідним рівнем компетентності, що дозволить їм приймати обґрунтовані рішення в різних сферах діяльності, пов’язаних з питаннями інновацій, розробки інноваційних продуктів і сервісу.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectінноваційні продуктиuk_UA
dc.subjectсервісuk_UA
dc.titleРозробка інноваційних продуктів та сервісуuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Opornij_konsp_lekcij_Rozr_ka_innovac_prod_ta_servisu_2018.pdf1.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.