Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8690
Название: Розробка інноваційних продуктів та сервісу
Авторы: Одарченко, Андрій Миколайович
Соколова, Євгенія Борисівна
Абабова, Аліна Геннадіївна
Піддубний, Василь Вікторович
Ключевые слова: інноваційні продукти;сервіс
Дата публикации: 2018
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Розробка інноваційних продуктів та сервісу : опорний конспект лекцій / укладачі: А. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова, В. В. Піддубний. Х.: ХДУХТ, 2018. 114 с.
Краткий осмотр (реферат): Опорний конспект лекцій розроблено з метою опанування теоретичних знань у сфері розробки інноваційних продуктів і сервісу. При вивченні дисципліни студенти повинні оволодіти необхідним рівнем компетентності, що дозволить їм приймати обґрунтовані рішення в різних сферах діяльності, пов’язаних з питаннями інновацій, розробки інноваційних продуктів і сервісу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8690
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Opornij_konsp_lekcij_Rozr_ka_innovac_prod_ta_servisu_2018.pdf1.91 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.