Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8597
Назва: Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства
Автори: Євлаш, Вікторія Владленівна
Головко, Микола Павлович
Прісс, Олеся Петрівна
Серік, Максим Леонідович
Старостенко, Богдана Олександрівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Ключові слова: фізичні властивості ґрунту;гігієна повітря;геохімічний склад;оздоблення закладів;дезинфікуючих засобів;кулінарної обробки
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Євлаш В. В., Головко М. П., Прісс О. П., Газзаві-Рогозіна Л. В., Серік М. Л., Старостенко Б. О. Гігієна і санітарія закладів ресторанного господарства: навч. посібн. для здобувачів вищої освіти. Х.: ХДУХТ, 2019. 233 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник вміщує учбовий матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності спеціалістів ресторанної справи, в тому числі – раціональну організацію санітарного режиму підприємств, яка забезпечує санітарно-гігієнічну безпеку харчових продуктів, профілактику захворювань, які виникають внаслідок вживання недоброякісних продуктів харчування, та професійних захворювань. Навчальний посібник рекомендовано для здобувачів вищої освіти, він також буде корисним для учнів коледжів та ПТНЗ, а також всім, хто цікавиться питаннями гігієни та санітарії в ресторанному господарстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8597
ISBN: 978-966-2678-58-1
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hyhyyena_sanitariya_2019_NP.pdf2.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.