Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8597
Название: Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства
Авторы: Євлаш, Вікторія Владленівна
Головко, Микола Павлович
Прісс, Олеся Петрівна
Серік, Максим Леонідович
Старостенко, Богдана Олександрівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Ключевые слова: фізичні властивості ґрунту;гігієна повітря;геохімічний склад;оздоблення закладів;дезинфікуючих засобів;кулінарної обробки
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Євлаш В. В., Головко М. П., Прісс О. П., Газзаві-Рогозіна Л. В., Серік М. Л., Старостенко Б. О. Гігієна і санітарія закладів ресторанного господарства: навч. посібн. для здобувачів вищої освіти. Х.: ХДУХТ, 2019. 233 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник вміщує учбовий матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності спеціалістів ресторанної справи, в тому числі – раціональну організацію санітарного режиму підприємств, яка забезпечує санітарно-гігієнічну безпеку харчових продуктів, профілактику захворювань, які виникають внаслідок вживання недоброякісних продуктів харчування, та професійних захворювань. Навчальний посібник рекомендовано для здобувачів вищої освіти, він також буде корисним для учнів коледжів та ПТНЗ, а також всім, хто цікавиться питаннями гігієни та санітарії в ресторанному господарстві.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8597
ISBN: 978-966-2678-58-1
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Hyhyyena_sanitariya_2019_NP.pdf2.01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.