Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65375
Название: Дослідження якості та споживчих властивостей молока питного різних виробників
Авторы: Єфанова, Е.О.
Научный руководитель: Сподар, К. В.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет
Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Ключевые слова: молоко питне;показники якості;споживчі властивості;проведення товарознавчої оцінки
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Єфанова Е. О. Дослідження якості та споживчих властивостей молока питного різних виробників: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 076 – Підприємництво, торгівля та біржова діяльність; наук. кер. К. В. Сподар. Харків; ДБТУ. 2024. 78 с.
Краткий осмотр (реферат): Актуальність теми кваліфікаційної роботи. Серед багатьох продуктів особливий інтерес у покупців викликає молоко. В торговельній мережі представлено велике різноманіття молока питного від різних виробників. Молоко є продуктом, який споживається щодня і тому має вплив на організм людини, характеризується лікувальною та профілактичною дією. Тому актуально провести товарознавчу оцінку якості молока питного, що реалізуються в українській торговій мережі. Метою даної кваліфікаційної роботи є вивчення споживчих характеристик молока вітчизняного виробництва, його відповідності вимогам національних технічних регламентів, якості досліджуваного зразка, а також організації та технології маркетингових прийомів. Завданням дослідження є: 1. Навести хімічний склад і харчову цінність молока; 2. Надати класифікацію та асортимент молока питного; 3. Провести аналіз ринку молока в Україні та за кордоном; 4. Проаналізувати вимоги до якості молока питного; 5. Надати характеристику мережі супермаркетів «Харків»; 6. Провести товарознавчу оцінку дослідних зразків за показниками органолептики, фізико-хімічними показниками та дослідити їх стан пакування та маркування. Об’єкти досліджень – 10 зразків молока питного вітчизняного виробництва. Предмет досліджень – органолептичні та фізико-хімічні показники досліджуваних зразків, маркування їх споживчої тари. Теоретичне та практичне значення одержаних результатів. Новизною в даній дипломній роботі є визначення показників якості досліджуваних зразків, а одержані результати досліджень мають певну цінність для споживачів. Апробація. Результати досліджень доповідались на наукових семінарах кафедри в рамках роботи студентського гуртка.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65375
Располагается в коллекциях:076 - "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" (Бакалаври)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2024_B_076z_20b_01_Êfanov_E_O.pdf
  Restricted Access
3.2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.