Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Порівняльна товарознавча характеристика масла солодковершкового, що реалізується у супермаркеті «Класс» | Летута, Т. М.; Фарафон, В. Є.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Оцінка якості цукру-піску, що реалізується на ринку м.Харкова | Летута, Т. М.; Кропівник, Анастасія Валеріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Товарознавча експертиза та управління якістю харчовими продуктами (на прикладі ТОВ «АТБ-Маркет») | Татар, Л. В.; Гончарова, Олександра Анатоліївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Товарознавча оцінка якості чаю, що реалізується в роздрібній торгівельній мережі | Карбівнича, Т. В.; Лисенко, Вікторія Володимирівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Аналіз розвитку аграрного підприємництва в Україні | Синицина, Г. А.; Гаврильченко, А. О.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Аналіз споживчих властивостей та товарознавча оцінка зразків макаронних виробів, що реалізуються на українському ринку | Сподар, К. В.; Скібо, О. К.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Дослідження якості та споживчих властивостей молока питного різних виробників | Сподар, К. В.; Єфанова, Е.О.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Напрямки формування якості для виробництва і постачання на ринок конкурентоспроможної кисломолочної продукції | Скирда, О. Є.; Комагуров, Ярослав Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Дослідження якості, конкурентоспроможності та організаційно-економічних умов продажу мийних засобів | Акмен, В. О.; Гнєзділов, Максим Дмитрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Товарознавча оцінка якості плавлених сирків | Сподар, К. В.; Трач, Данило Володимирович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Порівняльна оцінка якості йогуртів вітчизняного виробництва | Карбівнича, Т. В.; Ісаков, Кирило Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 11 of 11