Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64905
Назва: | Використання рослинної сировини у виробництві функціональних м'ясних продуктів із лікувально-профілактичними властивостями |
Автори: | Желєва, Т. С. Кармазова, А. І. Зінченко, Є. О. |
Дата публікації: | кві-2025 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Желєва Т. С., Кармазова А. І., Зінченко Є. О. Використання рослинної сировини у виробництві функціональних м'ясних продуктів із лікувально-профілактичними властивостями. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 118. |
Короткий огляд (реферат): | The relevance of using plant raw materials in the technologies of functional meat products with therapeutic, preventive and functional properties. Creation and provision of the population with new meat products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64905 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-118.pdf | 110.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.