Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64905
Название: | Використання рослинної сировини у виробництві функціональних м'ясних продуктів із лікувально-профілактичними властивостями |
Авторы: | Желєва, Т. С. Кармазова, А. І. Зінченко, Є. О. |
Дата публикации: | апр-2025 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Желєва Т. С., Кармазова А. І., Зінченко Є. О. Використання рослинної сировини у виробництві функціональних м'ясних продуктів із лікувально-профілактичними властивостями. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 118. |
Краткий осмотр (реферат): | The relevance of using plant raw materials in the technologies of functional meat products with therapeutic, preventive and functional properties. Creation and provision of the population with new meat products. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64905 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-118.pdf | 110.09 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.