Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64905
Title: | Використання рослинної сировини у виробництві функціональних м'ясних продуктів із лікувально-профілактичними властивостями |
Authors: | Желєва, Т. С. Кармазова, А. І. Зінченко, Є. О. |
Issue Date: | Apr-2025 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Желєва Т. С., Кармазова А. І., Зінченко Є. О. Використання рослинної сировини у виробництві функціональних м'ясних продуктів із лікувально-профілактичними властивостями. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 118. |
Abstract: | The relevance of using plant raw materials in the technologies of functional meat products with therapeutic, preventive and functional properties. Creation and provision of the population with new meat products. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64905 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-118.pdf | 110.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.