Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64905
Title: Використання рослинної сировини у виробництві функціональних м'ясних продуктів із лікувально-профілактичними властивостями
Authors: Желєва, Т. С.
Кармазова, А. І.
Зінченко, Є. О.
Issue Date: Apr-2025
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Желєва Т. С., Кармазова А. І., Зінченко Є. О. Використання рослинної сировини у виробництві функціональних м'ясних продуктів із лікувально-профілактичними властивостями. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 118.
Abstract: The relevance of using plant raw materials in the technologies of functional meat products with therapeutic, preventive and functional properties. Creation and provision of the population with new meat products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64905
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-118.pdf110.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.