Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64861
Назва: Технологічний процесу вирощування сої
Автори: Шаповал, В. О.
Горовий, М. В.
Калнагуз, О. М.
Дата публікації: кві-2025
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Шаповал В. О., Горовий М. В., Калнагуз О. М. Технологічний процесу вирощування сої. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 65-66.
Короткий огляд (реферат): Soybean is a unique food, feed and medicinal plant, which for many years has been one of the most important strategic crops in world agriculture. In recent decades, the popularity of soy products has grown significantly due to increased interest in healthy eating and vegetarianism..
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64861
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-65-66.pdf117.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.