Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64861
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаповал, В. О.-
dc.contributor.authorГоровий, М. В.-
dc.contributor.authorКалнагуз, О. М.-
dc.date.accessioned2025-04-11T11:59:28Z-
dc.date.available2025-04-11T11:59:28Z-
dc.date.issued2025-04-
dc.identifier.citationШаповал В. О., Горовий М. В., Калнагуз О. М. Технологічний процесу вирощування сої. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 65-66.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64861-
dc.description.abstractSoybean is a unique food, feed and medicinal plant, which for many years has been one of the most important strategic crops in world agriculture. In recent decades, the popularity of soy products has grown significantly due to increased interest in healthy eating and vegetarianism..uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleТехнологічний процесу вирощування соїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-65-66.pdf117.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.