Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64861
Title: | Технологічний процесу вирощування сої |
Authors: | Шаповал, В. О. Горовий, М. В. Калнагуз, О. М. |
Issue Date: | Apr-2025 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Шаповал В. О., Горовий М. В., Калнагуз О. М. Технологічний процесу вирощування сої. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 65-66. |
Abstract: | Soybean is a unique food, feed and medicinal plant, which for many years has been one of the most important strategic crops in world agriculture. In recent decades, the popularity of soy products has grown significantly due to increased interest in healthy eating and vegetarianism.. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64861 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-65-66.pdf | 117.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.