Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64491
Назва: Дослідження процесу підсушування часнику перед очищенням
Автори: Дейниченко, Г. В.
Терешкін, О. Г.
Горєлков, Д. В.
Мельник, К. Г.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Мельник К. Г. Дослідження процесу підсушування часнику перед очищенням. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 238-239.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64491
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_238-239.pdf115.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.