Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64491
Название: Дослідження процесу підсушування часнику перед очищенням
Авторы: Дейниченко, Г. В.
Терешкін, О. Г.
Горєлков, Д. В.
Мельник, К. Г.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Мельник К. Г. Дослідження процесу підсушування часнику перед очищенням. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 238-239.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64491
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_238-239.pdf115.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.