Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64491
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorТерешкін, О. Г.-
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.contributor.authorМельник, К. Г.-
dc.date.accessioned2025-04-01T06:02:43Z-
dc.date.available2025-04-01T06:02:43Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Мельник К. Г. Дослідження процесу підсушування часнику перед очищенням. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 238-239.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64491-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження процесу підсушування часнику перед очищеннямuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_238-239.pdf115.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.