Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64491
Title: Дослідження процесу підсушування часнику перед очищенням
Authors: Дейниченко, Г. В.
Терешкін, О. Г.
Горєлков, Д. В.
Мельник, К. Г.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г. В., Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Мельник К. Г. Дослідження процесу підсушування часнику перед очищенням. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 238-239.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64491
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_238-239.pdf115.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.