Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6346
Назва: | Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду |
Автори: | Колесник, А. О. Колесник, Т. Л. М’ячиков, О. В. |
Ключові слова: | м’ясні фарші;добавка із харчової кістки;напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ);зв’язування вологи |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Колесник А. О., Колесник Т. Л., М’ячиков О. В. Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 350-356. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено водозв’язуючу здатність м’ясних фаршів, що містять
добавку із харчової кістки у вигляді напівфабрикату кісткового харчового.
Доведено сприяння напівфабрикату кісткового харчового зв’язуванню вологи в
м’ясній системі. Binding agent ability of water in chopped meat products with addition of food bone in the form of food bone half-finished product was investigated. The assistance of food bone half-finished product to fastening of moisture in the meat system was proved. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6346 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_59.pdf | 187.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.