Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6346
Название: | Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду |
Авторы: | Колесник, А. О. Колесник, Т. Л. М’ячиков, О. В. |
Ключевые слова: | м’ясні фарші;добавка із харчової кістки;напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ);зв’язування вологи |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Колесник А. О., Колесник Т. Л., М’ячиков О. В. Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 350-356. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено водозв’язуючу здатність м’ясних фаршів, що містять
добавку із харчової кістки у вигляді напівфабрикату кісткового харчового.
Доведено сприяння напівфабрикату кісткового харчового зв’язуванню вологи в
м’ясній системі. Binding agent ability of water in chopped meat products with addition of food bone in the form of food bone half-finished product was investigated. The assistance of food bone half-finished product to fastening of moisture in the meat system was proved. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6346 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_59.pdf | 187.36 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.