Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6346
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колесник, А. О. | - |
dc.contributor.author | Колесник, Т. Л. | - |
dc.contributor.author | М’ячиков, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-04T14:40:36Z | - |
dc.date.available | 2022-09-04T14:40:36Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Колесник А. О., Колесник Т. Л., М’ячиков О. В. Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 350-356. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6346 | - |
dc.description.abstract | Досліджено водозв’язуючу здатність м’ясних фаршів, що містять добавку із харчової кістки у вигляді напівфабрикату кісткового харчового. Доведено сприяння напівфабрикату кісткового харчового зв’язуванню вологи в м’ясній системі. | uk_UA |
dc.description.abstract | Binding agent ability of water in chopped meat products with addition of food bone in the form of food bone half-finished product was investigated. The assistance of food bone half-finished product to fastening of moisture in the meat system was proved. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | м’ясні фарші | uk_UA |
dc.subject | добавка із харчової кістки | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ) | uk_UA |
dc.subject | зв’язування вологи | uk_UA |
dc.title | Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_59.pdf | 187.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.