Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6346
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолесник, А. О.-
dc.contributor.authorКолесник, Т. Л.-
dc.contributor.authorМ’ячиков, О. В.-
dc.date.accessioned2022-09-04T14:40:36Z-
dc.date.available2022-09-04T14:40:36Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКолесник А. О., Колесник Т. Л., М’ячиков О. В. Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 350-356.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6346-
dc.description.abstractДосліджено водозв’язуючу здатність м’ясних фаршів, що містять добавку із харчової кістки у вигляді напівфабрикату кісткового харчового. Доведено сприяння напівфабрикату кісткового харчового зв’язуванню вологи в м’ясній системі.uk_UA
dc.description.abstractBinding agent ability of water in chopped meat products with addition of food bone in the form of food bone half-finished product was investigated. The assistance of food bone half-finished product to fastening of moisture in the meat system was proved.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм’ясні фаршіuk_UA
dc.subjectдобавка із харчової кісткиuk_UA
dc.subjectнапівфабрикат кістковий харчовий (НКХ)uk_UA
dc.subjectзв’язування вологиuk_UA
dc.titleВплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати водуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_59.pdf187.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.