Випуск 2 (36) : [16] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 16 из 16
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2024Обґрунтування технології та технічних рішень для виготовлення здорових кондитерських виробівЗагорулько, О. Є.; Касабова, К. Р.; Загорулько, А. М.; Черевко, О. І.; Громов, О. Є.
2024Аналіз результатів фізико-математичного моделювання та сепарації насіннєвого матеріалу соняшникуЗавгородній, О. І.; Сіняєва, О. В.; Пак, А. О.; Крекот, М. М.
2024Інженерні рішення в обладнанні для виробництва харчової продукції масового споживанняМихайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Михайлов, Б. В.; Бабанова, О. І.
2024Research of the production process of dry pectin concentratesDeinychenko, G.; Dmytrevskyi, D.; Chervonyi, V.; Horielkov, D.; Vasylenko, M.
2024До питання вдосконалення компоновки схеми приводу віброфрикційного сепаратора насіннєвих сумішейБогомолов, О. В.; Завгородній, О. І.; Богомолов, О. О.; Бойко, Є. В.; Науменко, Е. М.; Шуваєв, М. С.
2024Визначення раціональних параметрів сепарації насіння проса на гравітаційному ударному сепараторіБогомолов, О. В.; Михайлов, В. М.; Богомолов, О. О.; Панов, В. О.; Бочарніков, І. О.
2024Вплив борошна з бульб чуфи на перебіг процесів дозрівання тіста та якість хліба пшеничногоОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Недвіга, С. В.; Юдіна, В. Р.
2024Розробка харчових композицій продукції для людей в умовах постійного стресуСвідло, К. В.; Карпенко, Л. К.; Богомолов, О. В.; Піддубна, Л. В.
2024Інновації в зберіганні та переробці зерна на високоякісну продукціюГавриш, Т. В.; Фоміна, І. М
2024Визначення якості борошняної сировиниШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Боровікова, Н. О.
2024Особливості класифікації зерна пшениці та система забезпечення якості борошняних продуктів у КанадіШаніна, О. М; Гавриш, Т. В.; Джонстон, А. Т.
2024Технологія приготування м’ясних страв зі свинини способом «Sous Vide» та їх сенсорний аналізЧеремська, Т. В.; Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Костін, Д. П.
2024Аналіз хлібопекарської якості житнього борошнаКовальова, В. П.; Ковальов, М. О.; Макаренко, В. Г.
2024Буряк попередньо оброблений заморожуванням-розморожуванням, як джерело нітритів в Італійській салямі, збагаченій альтернативними білкамиГоловко, Т. М.; Жеребкін, М. В.; Геліх, А. О.; Філон, А. М.; Пан, Ю.
2024Інноваційні підходи до підвищення ефективності та стійкого розвитку виробництва кормівГавриш, Т. В.; Боровікова, Н. О.; Касабова, К. Р.; Фоміна, І. М.
2024Дослідження впливу плодоовочевої пасти на терміни зберігання рахат-лукумуСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Бабаєв, С. О.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 16 из 16