Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 16 of 16
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Обґрунтування технології та технічних рішень для виготовлення здорових кондитерських виробів | Загорулько, О. Є.; Касабова, К. Р.; Загорулько, А. М.; Черевко, О. І.; Громов, О. Є. |
2024 | Аналіз результатів фізико-математичного моделювання та сепарації насіннєвого матеріалу соняшнику | Завгородній, О. І.; Сіняєва, О. В.; Пак, А. О.; Крекот, М. М. |
2024 | Інженерні рішення в обладнанні для виробництва харчової продукції масового споживання | Михайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Михайлов, Б. В.; Бабанова, О. І. |
2024 | Research of the production process of dry pectin concentrates | Deinychenko, G.; Dmytrevskyi, D.; Chervonyi, V.; Horielkov, D.; Vasylenko, M. |
2024 | До питання вдосконалення компоновки схеми приводу віброфрикційного сепаратора насіннєвих сумішей | Богомолов, О. В.; Завгородній, О. І.; Богомолов, О. О.; Бойко, Є. В.; Науменко, Е. М.; Шуваєв, М. С. |
2024 | Визначення раціональних параметрів сепарації насіння проса на гравітаційному ударному сепараторі | Богомолов, О. В.; Михайлов, В. М.; Богомолов, О. О.; Панов, В. О.; Бочарніков, І. О. |
2024 | Вплив борошна з бульб чуфи на перебіг процесів дозрівання тіста та якість хліба пшеничного | Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Недвіга, С. В.; Юдіна, В. Р. |
2024 | Розробка харчових композицій продукції для людей в умовах постійного стресу | Свідло, К. В.; Карпенко, Л. К.; Богомолов, О. В.; Піддубна, Л. В. |
2024 | Інновації в зберіганні та переробці зерна на високоякісну продукцію | Гавриш, Т. В.; Фоміна, І. М |
2024 | Визначення якості борошняної сировини | Шаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Боровікова, Н. О. |
2024 | Особливості класифікації зерна пшениці та система забезпечення якості борошняних продуктів у Канаді | Шаніна, О. М; Гавриш, Т. В.; Джонстон, А. Т. |
2024 | Технологія приготування м’ясних страв зі свинини способом «Sous Vide» та їх сенсорний аналіз | Черемська, Т. В.; Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Костін, Д. П. |
2024 | Аналіз хлібопекарської якості житнього борошна | Ковальова, В. П.; Ковальов, М. О.; Макаренко, В. Г. |
2024 | Буряк попередньо оброблений заморожуванням-розморожуванням, як джерело нітритів в Італійській салямі, збагаченій альтернативними білками | Головко, Т. М.; Жеребкін, М. В.; Геліх, А. О.; Філон, А. М.; Пан, Ю. |
2024 | Інноваційні підходи до підвищення ефективності та стійкого розвитку виробництва кормів | Гавриш, Т. В.; Боровікова, Н. О.; Касабова, К. Р.; Фоміна, І. М. |
2024 | Дослідження впливу плодоовочевої пасти на терміни зберігання рахат-лукуму | Самохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Бабаєв, С. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 16 of 16