Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62400
Название: Вплив сучасного обладнання на ефективність і якість харчової продукції
Авторы: Божко, А. В.
Гриценко, Д. А.
Карпенко, Л. К.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Божко А. В., Гриценко Д. А., Карпенко Л. К. Вплив сучасного обладнання на ефективність і якість харчової продукції. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 539-540.
Краткий осмотр (реферат): Основна мета дослідження полягає в комплексному аналізі впливу сучасного обладнання на процеси виробництва харчових продуктів, з акцентом на підвищення ефективності, якості та задоволеність споживачів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62400
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_539-540.pdf536.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.