Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62400
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, А. В.-
dc.contributor.authorГриценко, Д. А.-
dc.contributor.authorКарпенко, Л. К.-
dc.date.accessioned2025-02-05T07:40:34Z-
dc.date.available2025-02-05T07:40:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБожко А. В., Гриценко Д. А., Карпенко Л. К. Вплив сучасного обладнання на ефективність і якість харчової продукції. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 539-540.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62400-
dc.description.abstractОсновна мета дослідження полягає в комплексному аналізі впливу сучасного обладнання на процеси виробництва харчових продуктів, з акцентом на підвищення ефективності, якості та задоволеність споживачів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВплив сучасного обладнання на ефективність і якість харчової продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_539-540.pdf536.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.