Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62400
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, А. В. | - |
dc.contributor.author | Гриценко, Д. А. | - |
dc.contributor.author | Карпенко, Л. К. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-05T07:40:34Z | - |
dc.date.available | 2025-02-05T07:40:34Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Божко А. В., Гриценко Д. А., Карпенко Л. К. Вплив сучасного обладнання на ефективність і якість харчової продукції. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 539-540. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62400 | - |
dc.description.abstract | Основна мета дослідження полягає в комплексному аналізі впливу сучасного обладнання на процеси виробництва харчових продуктів, з акцентом на підвищення ефективності, якості та задоволеність споживачів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Вплив сучасного обладнання на ефективність і якість харчової продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_539-540.pdf | 536.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.