Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6219
Назва: | Леткі компоненти коньячних виробів |
Автори: | Селютіна, Г. А. Овчиннікова, І. Ф. Щербакова, Т. В. |
Ключові слова: | домішки у коньяках;споживчий ринок;термін витримки;якісний та кількісний склад |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Селютіна Г. А., Овчиннікова І. Ф., Щербакова Т. В. Леткі компоненти коньячних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 384-389. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено якісний та кількісний склад головних та хвостових домішок у коньяках різного терміну витримки вітчизняного та імпортного виробництва, що реалізуються на споживчому ринку м. Харкова. Quality and quantitative composition of head and tail admixtures is investigational in the cognacs of different term of self-control of home and imported production, realized at the user market Kharkiv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6219 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_63.pdf | 210.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.