Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6219
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Селютіна, Г. А. | - |
dc.contributor.author | Овчиннікова, І. Ф. | - |
dc.contributor.author | Щербакова, Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-01T18:14:23Z | - |
dc.date.available | 2022-09-01T18:14:23Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Селютіна Г. А., Овчиннікова І. Ф., Щербакова Т. В. Леткі компоненти коньячних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 384-389. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6219 | - |
dc.description.abstract | Досліджено якісний та кількісний склад головних та хвостових домішок у коньяках різного терміну витримки вітчизняного та імпортного виробництва, що реалізуються на споживчому ринку м. Харкова. | uk_UA |
dc.description.abstract | Quality and quantitative composition of head and tail admixtures is investigational in the cognacs of different term of self-control of home and imported production, realized at the user market Kharkiv. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | домішки у коньяках | uk_UA |
dc.subject | споживчий ринок | uk_UA |
dc.subject | термін витримки | uk_UA |
dc.subject | якісний та кількісний склад | uk_UA |
dc.title | Леткі компоненти коньячних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_63.pdf | 210.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.