Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62192
Название: Розробка технології та оцінка якості напівфабрикатів оздоровчого призначення з мʼяса нутрії
Авторы: Соколов, О. Д.
Соколова, Г. П.
Научный руководитель: Пешук, Л. В.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Соколов О. Д., Соколова Г. П. Розробка технології та оцінка якості напівфабрикатів оздоровчого призначення з мʼяса нутрії. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Л. В. Пешук. Харків: ДБТУ, 2024. С. 133-134
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62192
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_134-135.pdf110.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.