Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" : [97] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 97
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Нові тренди в технологіях заморожування плодів і овочівШутюк, В. В.; Чорненький, В. В.
2024Розробка проєкту технології крему вершкового оздоблювальногоКотляр, О. В.; Хуторна, С. Р.
2024Дослідження органолептичних показників м՚ясного хліба підвищеної харчової цінностіЖеребкін, М. В.; Хижковий, Б. С.
2024Стан і перспективи розвитку цифрових технологій у сфері ресторанного бізнесуКотляр, О. В.; Халіна, А. О.
2024Технологія м՚ясних посічених напівфабрикатів із використанням рослинної сировиниГоловко, Т. М.; Хабенко, У. В.
2024Перспективи використання буряку й альтернативних білків у технології традиційних м՚ясних виробівГоловко, Т. М.; Філон, А. М.
2024Хліб пшеничний із підвищеним вмістом білкаСтепанькова, Г. В.; Троцко, Г. К.
2024Удосконалення технології безалкогольних напоїв підвищеної біологічної цінностіТолстопятова, Т. Є.
2024Температура зберігання як фактор, що впливає на технологічні властивості зерна тритикалеКасабова, К. Р.; Гавриш, Т. В.; Ткаченко, А. І.
2024Аспект удосконалення овочевої аюрведичної запіканкиНєміріч, О. В.; Польовик, В. В.; Тимощук, С. Р.
2024Використання молочної сироватки в технології збитих молочних десертівЮрченко, С. Л.; Теслюк, А. С.
2024Актуальність використання поверхнево-активних речовин у рецептурному складі бісквітного напівфабрикатуОмельченко, С. Б.; Таус, А. Г.
2024Технологія снеків на основі вторинної сировини з риби та овочівПивоваров, П. П.; Сятиня, В. В.
2024Feasibility of using oil seeds in ciabatta technologyHryshchenko, А.; Syomak, Yu.
2024Перспективність застосування псиліуму в технології хліба пшеничногоСтепанькова, Г. В.; Судак, Г. І.
2024Перспективи виробництва аналогів м’ясопродуктівГринченко, Н. Г.; Янчева, М. О.; Стасенко, В. А.
2024Визначення впливу ПАР на стабілізацію суспензійКотляр, О. В.; Сєдих, К. В.
2024Тенденції розвитку ринку печива: сучасні інновації та перспективиРадченко, А. Е.; Семеніста, О. Д.
2024Інноваційна технологія білкових напоїв для відновлення силПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Савченко, Д. В.; Коваленко, Є. О.
2024Чайні бомбочки – сучасний тренд у виробництві напоївСавченко, А. М.; Гончаренко, І. П.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 97