Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 97
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Нові тренди в технологіях заморожування плодів і овочів | Шутюк, В. В.; Чорненький, В. В. |
2024 | Розробка проєкту технології крему вершкового оздоблювального | Котляр, О. В.; Хуторна, С. Р. |
2024 | Дослідження органолептичних показників м՚ясного хліба підвищеної харчової цінності | Жеребкін, М. В.; Хижковий, Б. С. |
2024 | Стан і перспективи розвитку цифрових технологій у сфері ресторанного бізнесу | Котляр, О. В.; Халіна, А. О. |
2024 | Технологія м՚ясних посічених напівфабрикатів із використанням рослинної сировини | Головко, Т. М.; Хабенко, У. В. |
2024 | Перспективи використання буряку й альтернативних білків у технології традиційних м՚ясних виробів | Головко, Т. М.; Філон, А. М. |
2024 | Хліб пшеничний із підвищеним вмістом білка | Степанькова, Г. В.; Троцко, Г. К. |
2024 | Удосконалення технології безалкогольних напоїв підвищеної біологічної цінності | Толстопятова, Т. Є. |
2024 | Температура зберігання як фактор, що впливає на технологічні властивості зерна тритикале | Касабова, К. Р.; Гавриш, Т. В.; Ткаченко, А. І. |
2024 | Аспект удосконалення овочевої аюрведичної запіканки | Нєміріч, О. В.; Польовик, В. В.; Тимощук, С. Р. |
2024 | Використання молочної сироватки в технології збитих молочних десертів | Юрченко, С. Л.; Теслюк, А. С. |
2024 | Актуальність використання поверхнево-активних речовин у рецептурному складі бісквітного напівфабрикату | Омельченко, С. Б.; Таус, А. Г. |
2024 | Технологія снеків на основі вторинної сировини з риби та овочів | Пивоваров, П. П.; Сятиня, В. В. |
2024 | Feasibility of using oil seeds in ciabatta technology | Hryshchenko, А.; Syomak, Yu. |
2024 | Перспективність застосування псиліуму в технології хліба пшеничного | Степанькова, Г. В.; Судак, Г. І. |
2024 | Перспективи виробництва аналогів м’ясопродуктів | Гринченко, Н. Г.; Янчева, М. О.; Стасенко, В. А. |
2024 | Визначення впливу ПАР на стабілізацію суспензій | Котляр, О. В.; Сєдих, К. В. |
2024 | Тенденції розвитку ринку печива: сучасні інновації та перспективи | Радченко, А. Е.; Семеніста, О. Д. |
2024 | Інноваційна технологія білкових напоїв для відновлення сил | Погарська, В. В.; Погарський, О. С.; Савченко, Д. В.; Коваленко, Є. О. |
2024 | Чайні бомбочки – сучасний тренд у виробництві напоїв | Савченко, А. М.; Гончаренко, І. П. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 97