Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6218
Назва: Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молока
Автори: Рижкова, Т. М.
Бондаренко, Т. А.
Ключові слова: козине молоко;коров’яче молоко;казеїн;міцели казеїну
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Рижкова Т. М., Бондаренко Т. А. Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 378-383.
Короткий огляд (реферат): Подано результати досліджень білкових форм козиного та коров’ячого молока. Установлено, що вміст казеїну в козиному молоці більший на 12% порівняно з аналогічним показником у коров’ячому молоці, а розмір казеїнових міцел менший на 31,5%. Це дає підстави для застосування технологічних прийомів, спрямованих на зменшення втрат складових частин козиного молока під час його переробки на ферментовані молочні продукти.
The results of researches of albuminous forms of goat's milk and cow milk are presented in the article. It is set that concentration of casein in goat's milk anymore on 12% as compared to an analogical concentration in cow milk, and size of casein micelle, less than on 31,5%. It allows to utillize technological receptions, directed on diminishing of losses of component parts of goat's milk in the process of his processing on the fermented chhanas.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6218
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_62.pdf179.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.