Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6218
Название: Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молока
Авторы: Рижкова, Т. М.
Бондаренко, Т. А.
Ключевые слова: козине молоко;коров’яче молоко;казеїн;міцели казеїну
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Рижкова Т. М., Бондаренко Т. А. Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 378-383.
Краткий осмотр (реферат): Подано результати досліджень білкових форм козиного та коров’ячого молока. Установлено, що вміст казеїну в козиному молоці більший на 12% порівняно з аналогічним показником у коров’ячому молоці, а розмір казеїнових міцел менший на 31,5%. Це дає підстави для застосування технологічних прийомів, спрямованих на зменшення втрат складових частин козиного молока під час його переробки на ферментовані молочні продукти.
The results of researches of albuminous forms of goat's milk and cow milk are presented in the article. It is set that concentration of casein in goat's milk anymore on 12% as compared to an analogical concentration in cow milk, and size of casein micelle, less than on 31,5%. It allows to utillize technological receptions, directed on diminishing of losses of component parts of goat's milk in the process of his processing on the fermented chhanas.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6218
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_62.pdf179.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.