Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62082
Назва: Удосконалення технології молоковмісних десертів з використанням продуктів ультрафільтрації
Автори: Дейниченко, Г. В.
Малюк, Л. П.
Федак, В. І.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Малюк Л. П., Федак В. І. Удосконалення технології молоковмісних десертів з використанням продуктів ультрафільтрації. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 251-252.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62082
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (1)-251-252.pdf107.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.