Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62082
Title: | Удосконалення технології молоковмісних десертів з використанням продуктів ультрафільтрації |
Authors: | Дейниченко, Г. В. Малюк, Л. П. Федак, В. І. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Дейниченко Г. В., Малюк Л. П., Федак В. І. Удосконалення технології молоковмісних десертів з використанням продуктів ультрафільтрації. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 251-252. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62082 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-251-252.pdf | 107.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.